Vem är jag och varför startade jag en blogg?

Jag heter Annelie Ledin och jag jobbar som kommunikatör, men har en lång yrkesbana bakom mig som journalist. Orsaken till att jag nu startat denna blogg är för att det ingår som uppgift i en kurs jag läser på sidan om mitt arbete.

Jag har det senaste året valt att läsa lite extra kurser inom kommunikation då jag känner att min journalistutbildning, om än närbesläktad med informationsutbildningen, inte innefattar allt jag tycker att jag behöver i mitt arbete.

Strategisk kommunikation i sociala medier heter denna kurs som ges av Mittuniversitetet på distans. De inlägg jag publicerar här kommer att handla enbart om den kursen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: